The Studio

Licht in de tuin

U wilt natuurlijk de hele dag door genieten van het zicht op uw tuin, ook als het donker is. Verlichting in de tuin zorgt hiervoor. ’s Avonds nog wat lekkers nuttigen bij een goed gesprek of een mooie gedachte. Dankzij de sfeer die de verlichting in de tuin brengt, kan dit voelen als vakantie. Een mooie tuinlamp die automatisch aangaat om uw favoriete plekje in de tuin te beschijnen als het daglicht dat niet meer kan. Verlichting in de tuin schept een warm gevoel en kan zorgen voor een heel ander, verrassend beeld van de tuin. Bijzondere planten en bomen kunnen worden uitgelicht en u kunt nog steeds uw weg vinden als de maan aan de hemel staat.
Dankzij de vaardige handen van Rämon heeft u van kabels of draden van de elektronica in de tuin absoluut geen last. Bij de aanleg van een nieuwe tuin als ook bij een bestaande tuin wordt dit keurig weggewerkt en geniet u alleen van de werking ervan. Een sfeervolle, veilige plek in het verlengde van een knusse huiskamer.


Bijzondere belichting

Lampen in de tuin voor zicht op uw lievelingsplant. Een Magnolia of een Esdoorn, een Prunus of een Fragesia.

Een uitgesproken lamp voor de beschijning van een gezellig terras, of een lieflijk klein lampje voor licht op een warm en gezellig of strak en stabiel tuinschilderij. Lampen brengen licht en licht brengt leven, zo is uw tuin altijd aanwezig als u uw ogen erop laat rusten of verwonderd rondkijkt.

  • tuinverlichting
    Tuinverlichting
  • tuinverlichting
    Tuinverlichting
  • tuinverlichting
  • tuinverlichting
  • tuinverlichting

Lees verder over...

Bloemen en planten Water in de tuin Bestrating Tuinhuisjes en hout Heg en hekwerk

Neem vrijblijvend contact op!

Voor snel telefonisch contact belt u met Rämon 06-51430343. Of vul het contactfomulier in op onze contactpagina.

Loading