The Studio

Bestrating in de tuin

Bestrating in een tuin is onmisbaar. Een mooi aangelegd tuinpad om overheen te wandelen terwijl u geniet van al het kleurrijke en door uzelf opgebouwde leven in de tuin.
Voor de aanleg van de bestrating in de tuin zijn er tal van mogelijkheden. Dankzij de keuze uit verschillende steensoorten kunt u ervoor zorgen dat uw tuinpad, terras of paadje precies aansluit bij de rest van uw tuin. Een mooie zandsteentegel die zorgt voor een warme sfeer, of kwartsiet dat dankzij zijn lichte glinstering van kristallen zorgt voor een aangename reflectie, marmer met zijn aantrekkelijke kleurschakeringen of een mooie basalttegel voor op het terras.
Perfect aangelegd als een verbindende factor tussen uw bloemenborder en vijver, tussen een stukje gezond gras met een enkele stoel waar u verkoeling zoekt onder een boom en het favoriete stukje uit uw tuin.


Steen als decoratie

Steen in de tuin hoeft natuurlijk niet direct te leiden tot een tuinpad, zo kan bijvoorbeeld een steenkorf voor decoratie zorgen, evenals mooie, willekeurig gevormde sierstenen.

Zorgvuldig geplaatste sierkeien, een sierlijke monoliet of strakke obelisk geven uw tuin extra uitstraling, op een manier die bij u en de rest van uw tuin past. Een genot voor het oog en het hart.

  • Terras en Bestrating
  • Bestrating

Lees verder over...

Bloemen en planten Water in de tuin Tuinhuisjes en hout Heg en hekwerk Tuinverlichting en electra

Neem vrijblijvend contact op!

Voor snel telefonisch contact belt u met Rämon 06-51430343. Of vul het contactfomulier in op onze contactpagina.

Loading