The Studio

Tuinhuisjes, Veranda

Een tuinhuisje, veranda of blokhut is een gezellige en bovenal handige toevoeging aan uw tuin. Als oplossing voor te weinig ruimte, maar ook gewoon als houten berging in de buurt als effectieve bergingsruimte. Niemand kan te veel bergingsruimte hebben. U wilt uw tuingereedschap bijvoorbeeld graag bij de hand hebben, daar waar het na één simpele greep direct gebruikt kan worden.
Daarnaast kunnen tuinhuisjes of blokhutten dienen als extra leefruimte of u kunt het inrichten als het atelier dat u altijd al wilde hebben. Uw kinderen kunnen het gebruiken als veilig speelhuisje, er kan zelfs een sauna gecreëerd worden. 
Tuinhuisjes en blokhutten zijn er in vele soorten en maten. U kunt zelf lekker aan de slag gaan met het bouwen van uw eigen tuinhuis of blokhut, met het advies van Rämon creëert u het tuinhuis naar uw eigen wens. Natuurlijk kan het ook voor u gebouwd worden, terwijl u ontspannen in een stoel zit te genieten van het vooruitzicht van een hele nieuwe ruimte met vele mogelijkheden.


Veranda’s

Een overdekte veranda in uw tuin is een heerlijke plaats waar u altijd terecht kunt, zelfs als het regent.

Lekker even een moment de drukte van het huis ontsnappen en met een goed boek even heerlijk ontspannen. U neemt gewoon plaats in een lekkere schommelstoel voor of achter het huis, op uw huiselijk ingerichte veranda, genietend van de buitenlucht, met een veilig dak boven uw hoofd.

  • Veranda
  • Houtwerk

Lees verder over...

Bloemen en planten Water in de tuin Bestrating Heg en hekwerk Tuinverlichting en electra

Neem vrijblijvend contact op!

Voor snel telefonisch contact belt u met Rämon 06-51430343. Of vul het contactfomulier in op onze contactpagina.

Loading